Renovatie van uw tuin en huis

Of u nu jongere of senior bent, woont in een kasteel of in een appartement, geniet van een kleine stadstuin of een park: Wij werken graag voor particulieren en bedrijven die optimaal willen genieten van een goed onderhouden huis en tuin zonder de zorgen voor het onderhoud te hebben.

Senioren

Onze klanten in deze leeftijdsgroep willen langer in hun eigen huis blijven wonen en familie niet teveel belasten. Soms vraagt het onderhoud van huis en tuin veel energie en verloopt het werk niet altijd meer zonder fysieke problemen. Om u en uw mantelzorgers te ontlasten kunnen wij klussen geheel of gedeeltelijk van u overnemen. Soms bent u een periode niet thuis ivm zorg of vakantie – ook dan kunnen wij u in die periode ontzorgen.

Jongeren

Onze klanten in deze leeftijdsgroep hebben veel tijd en aandacht nodig voor werk, gezin – maar willen ook optimaal genieten van hun vrije tijd. Het uitbesteden van tuinwerk en huisklussen, zoals schilderen zorgt voor de nodige rust en ook het optimale genieten van de vrije tijd. Een professional werkt altijd sneller en met een beter resultaat.

Ondernemers

Onze ondernemende klanten willen focussen op de kernactiviteiten van het bedrijf. Zij willen hun werknemers en gasten ontvangen in een representatieve omgeving met in de zomer een mooie tuin die netjes onderhouden is en in de winter een parkeerplaats en paden die niet glad zijn.